Rólunk

Magyarországon együtt több, mint 15 éve

Német Személyzeti Tanácsadó Iroda – # a zöld

Dekra Arbeit group

Német tulajdonú személyzeti tanácsadó cégünk a DEKRA csoport tagja, mely világszerte több, mint 45.000 munkatársat foglalkoztat. 20 országban, több, mint 140 irodával működünk, anyavállalatunk székhelye Stuttgartban található.

Üzleti tevékenységünk kezdte óta azzal szeretnénk megkülönböztetni magunkat versenytársainktól, hogy nagy hangsúlyt helyezünk a pályázóinknak nyújtott minőségi szolgáltatásokra, illetve az ezt támogató, kimagasló belső folyamatszabályozásunkra. A “zöld” azt jelenti, hogy pályázóink esélyeit növeljük a legjobb munkalehetőségek elnyerésére, hasznos munkaerőpiaci információkkal és sikeres álláskeresési tanácsokkal látjuk el őket. A szociális média és egyéb on-line aktivitásunkkal folyamatosan az álláslehetőségek elérhetőségét nyújtjuk.

Ügyfeleinknek a piac legkiemelkedőbb szakembereit keressük meg, legyen szó adminisztratív-, termelő-, vagy szolgáltató cégekről. Modern személyzeti ügynökségként szavatoljuk a munkatársak magas színvonalú toborzását és kiválasztását, mely a jelöltek képzettségén, tapasztalatain és kompetenciáikon alapul. A toborzási szolgáltatásaink mellett különféle, testreszabott munkaerő megoldási projekt tervezésével és kivitelezésével is foglalkozunk. Sok éves tapasztalatunk és képzett munkatársaink tesznek minket megbízható szakértővé, mely által reális megoldási alternatívát kínálunk ügyfeleink a munkaerő kihívásaira.

Álléskeresőink figyelmébe ajánljuk szociális média oldalainkat is, folyamatosan frissülő tartalommal: