Szolgáltatásaink Munkáltatóknak

Német Személyzeti Tanácsadó Iroda – # a zöld

Miért jó együttműködni a DEKRÁ-val?

Hangsúlyt helyezünk ügyfeleink tájékoztatására, hogy pontos piaci információk alapján reális képet nyújtsunk a projektek teljesítéséről és a kiválasztási folyamatról. Sokezer fős, folyamatosan frissülő országos adatbázissal rendelkezünk.

A szokványos toborzási módszereken túl, projekt-specifikus stratégiával kutatjuk fel az alkalmas jelölteket. Toborzási csatornáinkba on-line és off-line hirdetésekkel, szocális média marketinggel folyamatosan energiát fektetünk.

Mi irányítjuk a toborzási folyamatokat: nyomon követjük ügyfeleink, pályázóink és partnereink tevékenységét és a kiválasztási folyamat valamennyi résztvevőjét tájékotatjuk a státuszról és a következő lépésekről.

Német tulajdonban levő, európai top 10 listás munkaerőtanácsadó ügynökség vagyunk. Magyarországon több, mint 15 éve dolgozunk együtt sikeres munkáltatókkal.

Szolgáltatások DEKRA ügyfeleknek:

Munkaerő-kölcsönzés

Rövidebb időszakos, vagy hosszabb távú külső munkaerő foglalkoztatása

Rugalmas munkaerő megoldásra van szükség? A személyzeti és bérszámfejtési teendők felelősségére szánt idő helyett inkább az üzleti tevékenységre helyeznének nagyobb fókuszt? Szívesen kiválasztjuk és alkalmazzuk Önnek a szükséges embereket, legyen szó termelési, adminisztratív vagy szakosodott személyzetről.

Munkaerő-kölcsönzési alternatívák:

  • Ha megfelelő jelölt kiválasztásra került, mi a munkaviszonnyal kapcsolatos adminisztratív teendőket ellátjuk egy szolgáltatás formájában.
  • Ha munkaerő toborzására is szükség van, mi lebonyolítjuk a keresést és a kiválasztást követően alkalmazásba vesszük a munkatársat.

A munkaerő-kölcsönzés előnyei:

Idő- és anyagi megtakarítást jelenthet. A foglalkoztatási költségen felül néhány százalékos szolgáltatási díjunkat havonta, utólag számlázzuk.
A munkaerő toborzást és a foglalkoztatás adminisztratív részét átvállaljuk, emellett a munkavállalói kapcsolatok jelentős részét is intézzük.
Tevékenységi körünkből adódóan mindig keresünk jelölteket ügyeleink számára különféle adminisztratív és termelési pozíciókba, jelen vagyunk a toborzási médiában és adatbázisunk folyamatosan frissül, így hatékonyan is gyorsan olhatjuk meg a sürgős toborzási igényeket.

Munkaerő közvetítés

A munkaerő közvetítés előnyei:

Pályázók széles köréhez férünk hozzá különféle csatornákon, melyek magukban foglalnak adatbázisokat, álláskereső oldalakat, marketing megjelenéseket, hogy kifinomult keresési technikáinkkal az akítv és passzív jelölteket is azonosítani tudjuk.
A jelöltek felkutatásán túl ügyfeleink igényeinek megfelelően előszűrjük, illetve személyesen, vagy virtuális platformokon interjúzzuk a pályázókat. A közvetített jelöltekről a pályázathoz fontos kiegészítő információt és tanácsadói véleményezést biztosítunk.
Amennyiben ügyfeleink igényleg, standard pszichológiai és munkahelyi viselkedés tesztekkel is kiegszítjük a kiválasztási folyamatot, melyek eredményét részletes riportban bocsátjuk rendelkezésre. Közvetített jelöltjeinkre garanciát vállalunk, mely jellemzően egy második munkatárs díjmentes toborzását jelenti.

Állandó munkaerő toborzási és kiválasztási szolgáltatás

Ha nincs megfelelő idő, vagy lehetőség a toborzás időigényes folyamatára: a keresésre, egyeztetésekre és interjúkra a pályázókkal, mi vállaljuk, hogy a legalkalmasabb jelölteket kiválasztjuk és mindent megszervezünk. A közvetített jelöltek utolsó körös interjúit és a kiválasztást ügyfeleinkre bízzuk, minden mi másról gondoskodunk.

Munkaerő toborzási módszereink:

A keresett pozícióhoz kötődő elvárásoknak megfelelő jelöltek felkutatásához különféle csatornákat és többszintű kiválasztási folyamatot alkalmazunk; belső- és külső adatbázisokat, hirdetéseket használunk, marketing kampányokat szervezünk.
A közvetítési díjunk jellemzően a jelölt kezdő fizetésének arányában kerül meghatározásra, melyet az adott munkakör típusa és elérhetősége határoz meg.

Executive Search – Vezetőkiválasztás

Direkt megkeresés:

Ha nincs megfelelő belső erőforrás a specialista és vezető jelöltek felkutatásához, vagy közvetlenül egy versenytárs munkatársát szemelné ki ügyfelünk, a DEKRA-nak van megoldása. Piacismeretünk és erre épülő projekt alapú elemzéseink, kifinomult közvetlen megkeresési módszereink által biztosítjuk, hogy ügyfeleink a piac top-jelöltjeivel tárgyalhassanak egy jövőbeli lehetséges együttműködésről.

Vezetőkiválasztási szolgáltatásunk jellemzői:

A pályáztatott jelöltekhez komplex tanácsadói elemzést mellékelünk, mely tartalmazza többek között a szakmai kapcsolódási pontokat ügyfelünkhöz és a pozícióhoz, illetve a beválási tényezőkre, motivációra és karrier tervekre vonatkozó információkat.
Sikerdíjunk jellemzően a jelölt kezdő fizetésének arányában kerül meghatározásra.

A vezetőkiválasztás szolgáltatás előnyei:

A DEKRA által, a megfelelő diszkréció mellett, de közvetlenül megkeresett, passzív jelölteket érnek el ügyfeleink, akinek az érdeklődését felkeltjük és első körös elköteleződését menedzseljük.
A vezetőkiválasztási folyamatban résztvevő jelöltekkel együtt dolgozzuk ki a pályázataikat, majd részletes tanácsadói értékeléssel egészítünk ki azt. Opcionálisan pszichológiai és munkahelyi viselkedési tesztekkel is bővítjük profilt.
Ügyfeleink időbeosztását mindössze az utolsó körös interjúk erejéig veszi igénybe a vezetőkiválasztási folyamat, melyek során a legkíválóbb pályázókból választhatják ki a kulcspozíciókban dolgozó jövőbeli munkatársaikat. Az együttműködés kezdetén a piackutatási eredményeinket is megosztjuk ügyfeleinkkel.

Ügyfélkapcsolatok:

Központi iroda

DEKRA Arbeit Hungary
1054 Budapest, Kálmán Imre u. 1.

Munkaerő-kölcsönzés
Munkaerő közvetítés

Diana Penczák
Country Manager
Tel.: +36 70 612 6460
E-mail: diana.penczak@dekra.com